Επιθεώρηση των εργασιών για τη δημιουργία τριών επιπλέον σταθμών ελέγχου στον Προμαχώνα

15
2021-06-30 11:49

"Επισκέφτηκα την πύλη εισόδου στον Προμαχώνα, ώστε να επιθεωρήσω την πρόοδο των εργασιών για τη δημιουργια των τριών επιπλέον σταθμών ελέγχου που θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών εισόδου ταξιδιωτών και επαγγελματιών οδηγών στη χώρα μας.

Όπως διαπίστωσα, οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και με την πολύτιμη βοήθεια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και του Αντιπεριφερειάρχη μας Παναγιώτης Σπυρόπουλος οι δύο νέοι σταθμοί ελέγχου είναι ήδη σε λειτουργία, ενώ και ο τρίτος θα τεθεί την επόμενη εβδομάδα.

Αντίστοιχα, έχει ολοκληρωθεί και η στελέχωση με 34 αστυνομικούς των νέων σταθμών μετά την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν.

Παράλληλα είχαμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με την κα. Κλεονίκη Γεωργιάδου, Γενική Γραμματέα του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας για το θεμα των καθυστερήσεων και της αποσυμφόρησης του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα και για την ταχύτερη διέλευση των αυτοκίνητων"

-->
-->
-->
-->
-->